Hvem er Vi


Jeg hedder Rikke Pethrea Jeg er egentlig uddannet købmand og har sidenhen tilegnet mig uddannelser og kompetancer inden for Ledelse og Social Media Management. Jeg er vild med at kunne arbejde hjemmefra og tænker sommetider på, hvilken frihed det ville have givet mig, da min søn var lille ;-) Jeg er Bedst på de sociale medier, som er meget mere end de fleste lige tror. Så du kan møde mig i såvel skrift, som tale og videokald på flere medier. Jeg ELSKER at hjælpe andre med at opnå deres drømme og har fundet ud af at det også sagtens kan gøres online. Jeg er nysgerrig og forandringsvillig og jeg har lært rigtig meget af de ting der er sket i verden i løbet af 2020
Jeg har også fundet ud af, at hvis du ikke er villig til at ofre noget for at opnå din drøm, så ender det med at du ofrer din DRØM.Henrik Pethrea her dav dav ;-) Hvis du klikker på mit navn kan du sagtens finde mig på de Sociale Medier, selvom det ikke er der mine store kompetancer ligger! Af Profession er jeg kok, en god en af slagsen, Jeg kan stå inde for god og ærlig mad af god kvalitet <3 Jeg har været Networker i over 20 år og det er denne branche der har mit hjerte. Jeg er af den gode gamle skole, som startede med Fax og telefon. Der er ikke noget der kan erstatte et godt personligt møde eller et telefonopkald. Derfor vil du oftest møde mig i et telefonopkald eller in Persona til et kaffemøde, jeg elsker at møde nye mennesker og jeg er endnu mere vild med at se mennesker få Success! Du kan i denne tid også risikere at se mig i et videomøde, hvor min kone har fået mig sat foran skærmen, så teknikken er klar. Mad og AloeVera det er lige mig.


Sammen er vi Henrikke :-) Vi mødte hinanden på et Forever arrangement i januar 2014, hvor vi begge havde nye mål og forandringer i planerne for det nye år. I dag er vi partnere i Livet og i forretning. Vi er livsnydere og elsker at rejse, vi elsker naturen, hunde og glade positive mennesker. Som Henrik Siger, så arbejder vi med MAD & ALOEVERA som de vigtigste værktøjer! Henrik ved alt om ingredienser og råvarer i begge dele, hvad de indeholder, hvad det gør ved krop og sind og historierne bagved. Rikke ved Hvordan man Spiser maden :-D - bruger tingene, hvordan de virker i brug og er indbegrebet af god service. Vi kan nogle meget forskellige ting og vi er kendte for, at sammen kan vi lave et godt og ofte unikt resultat i alle mulige forskellige sammenhænge i såvel privatliv som i forretningsverdenen. Vores fælles Codex er #ORDENTLIGHED  !