Forårspleje til Ansigtet

Med April og Maj, er Foråret kommet og Sommeren er på vej. De fleste mennesker syntes at det er tiden til forandring og opfriskning også af kroppen og huden i ansigtet. 

Måske er det tiltrængt at få de døde hudceller samt vinterens træthed væk :-) Med Forår og Sommer kommer Forhåbentlig også sol, havvind, vind og vejr, som kan være ekstra udfordrende for ansigtshuden. Det er altid godt at være forberedt.

Avanceret, målrettet hudpleje med et kraftfuldt indhold.

Vi stræber alle efter, at huden skal se sund og frisk ud og have en ungdommelig glød. Omstændighederne er forskellige, men noget, vi alle har tilfælles, er, at huden behøver og fortjener ingredienser, der virkelig plejer, fugter og blødgør. Ingredienser der er valgt med omhu og stor viden om deres egenskaber. Vi har alle brug for en hudplejerutine, der alene fokuserer på en sund hud.

Derfor har Forevers eksperter anvendt peptider, collagen, naturlige mineraler, planter og den seneste videnskab inden for hudpleje, der både supplerer Aloe vera og forstærker dens fugtgivende og hudplejende egenskaber. Vores seneste hudplejeprodukter forbedrer hudens glathed og struktur og giver dig fornemmelsen af en strålende, fugtet hud, der både føles og opleves yngre.

Hudplejerutine let/medium/avanceret

Vi har alle forskellige niveauer af interesse i hudpleje. Men alle hudtyper har brug for lidt omsorg <3 For at have det godt. Og det behøver ikke tage særlig lang tid. Find det niveau, der passer dig, lige nu

Niveau 1 – den magelige

Du har hverken tid eller lyst til at bruge særlig megen tid på hudpleje. Du vil selvfølgelig gerne se godt ud og føle dig frisk, men det skal gå hurtigt. Her er rutinen til dig.

Vask: Brug en opfriskende og rengørende cleanser, eksempelvis  infinite by Forever hydrating cleanser. Du kan også bruge Forevers Liquid Soap

Tilfør fugt: Al hud har brug for fugt. Sonya Deep Moisturizer er en velduftende og plejende dag og natcreme. Moden hud foretrækker måske infinite by Forever restoring crème

**************************************************************************

Niveau 2 – den interesserede

Du er typen, der bruger lidt mere energi på din daglige hudplejerutine. Måske ønsker du endda at forkæle dig selv med lidt luksus af og til. Her er rutinen til dig.

Vask: Brug en opfriskende og rengørende cleanser, eksempelvis Sonya refreshing gel cleanser eller infinite by Forever hydrating cleanser. Du kan også bruge Forevers Liquid Soap

Skrub: En peeling hjælper med at fjerne døde hudceller og giver ny glød. En god eksfoliator, der samtidig plejer og blødgør, er smoothing exfoliator.

Ansigtsvand: Du ønsker at gendanne hudens pH-værdi efter afrensningen og forberede den til fugttilførslen. Her kan du eksempelvis anvende balancing toner. Den er beroligende og giver din fugtighedscreme de bedste forudsætninger for maksimal effekt.

Tilfør fugt: Al hud har brug for fugt. Sonya Deep Moisturizer er en velduftende og plejende dag og natcreme. Moden hud foretrækker måske infinite by Forever restoring crème. Hvis solen titter frem og du gerne vil have solfaktor med, vælger du naturligvis protecting day lotion SPF 20.

**************************************************************************

Niveau 3 – den dedikerede

Du er passioneret omkring at passe og pleje din hud og ved, at den vil takke dig på længere sigt. Du kan skelne mellem toner og cleansing water og nyder at gøre noget godt for din hud. Her er rutinen til dig.

Vask: Brug en opfriskende og rengørende cleanser, eksempelvis Sonya refreshing gel cleanser eller infinite by Forever hydrating cleanser. Du kan også bruge Forevers Liquid Soap

Skrub: En peeling hjælper med at fjerne døde hudceller og giver ny glød. En god eksfoliator, der samtidig plejer og blødgør, er smoothing exfoliator.

Ansigtsvand: Du ønsker at gendanne hudens pH-værdi efter afrensningen og forberede den til fugttilførslen. Her kan du eksempelvis anvende balancing toner. Den beroliger huden og giver din fugtighedscreme de bedste forudsætninger for maksimal effekt.

Maske: Du kan friske din hud lidt ekstra op og give dig selv en afslappende oplevelse ved at bruge ansigtsmaske et par gange om ugen. Vores mest luksuriøse maske hedder aloe bio-cellulose mask. Den fåes i 5 stk. pakker og i 1 stk. pakker.

Øjencreme: Den tynde hud omkring øjnene fortjener lidt ekstra omsorg. Brug eksempelvis awakening eye cream for en fugtbevarende og opstrammende effekt. Øjencremen er blød og lækker og indeholder bl.a. rødbedesaft. Måske ved du at rødt ophæver mørkt/sort.

Serum: Med et serum tilfører du fugt og næring i dybden. Med Hydrating Serum får du hele fire forskellige typer hyaluronsyre, der samarbejder om at give din hud en virkelig mindeværdig oplevelse. For yderligere fokus på anti-aging kan du i stedet, eller sammen med - vælge infinite by Forever firming serum.

Tilfør fugt: Al hud har brug for fugt. Sonya Deep Moisturizerer en velduftende og plejende dag og natcreme. Moden hud foretrækker måske infinite by Forever restoring crème. Hvis solen titter frem og du gerne vil have solfaktor med, vælger du naturligvis protecting day lotion SPF 20.

**************************************************************************

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak og evt. mulighed for at afprøve produkterne. Produkterne har samme gener og kan mixes, som det passer dig bedst. Skriv evt. til mig i Messenger