En Mulighed for Dig


Bliv en del af et Team, med Fokus på 
Samarbejde, Fremgang og Ordentlighed.


Vi er et blandet Team på alle Niveauer i Markedsplanen, med et godt samarbejde samt en stor Forandringsvilje, Hvilket betyder at vi har haft fremgang også i 2020, hvor landet og personlige møder har været lukket ned.
Du vil opleve, at du kommer til at arbejde efter dine egne mål og drømme, uden at få følelsen af at stå alene.
Du vil få en oplæring med et klarlagt og afprøvet uddannelses system, hvor vi anvender mange anerkendte teorier og metoder. Det er vigtigt at du ved, at du aldrig vil stå alene.
Team Diamond Unicorn


Er du Nysgerrig efter at vide, om muligheden kunne være noget for dig? Start med at se den lille korte video "The Forever Opportunity" der viser, hvordan livet som Forever Business Owner kan være. Når du ser videoen, skal du tænke på, at der er mange muligheder i at starte et samarbejde..
Herefter er du meget velkommen til at tage kontakt via kontaktformularen her på siden, Så vil du få uddybende oplysninger :-) 
Kontakt mig

Du vil få tilbud om et uddannelsesforløb, som er testet og gennemprøvet, sammen med et færdigstrikket koncept, som er "Plug and Play" ISH` Step By Step med en blanding af Teori og Proksis, bliver du kompetent i dit arbejde som FBO. Du kan tjene penge i vores Bonusplan fra dag 1.
Vi er blevet rigtig gode til at drive forretning Online, via de sociale medier og forskellige medier, men det udelukker bestemt ikke den personlige forretning, hvor vi er ude iblandt kunder og forretningsforbindelser. En god blanding af begge dele er rigtig god - Men det er dig der bestemmer. Det er vigtigt at din forretning passer ind i DIT liv. Vi glæder os meget til at høre om dine ønsker og drømme.